Linc Niagara

Linc Niagara

678,00 

Linc Niagara dušo serija iš 6 mm stiklo, kuri sukuria galimybes visoms erdvėms dėl savo unikalios išmanios konstrukcijos. Linc profilis yra priežiūros nereikalaujantis pakeliamas vyris, kuris atidarytas duris pakelia 7 mm. Tokiu būdu, baigę praustis duše, galėsite atlenkti duris prie sienos. Tai yra funkcija, kuri taupo vietą mažame vonios kambaryje. Visi Linc Original sprendimai yra su keičiamomis sandarinimo juostomis tarp durų ir prie grindų.

Serija siūlo puikias galimybes pasirinkti pagal norimus matmenis ir stiklo pjovimą pagal nuolydžio laipsnį vonioje, kad galėtumėte sukurti optimalų sprendimą savo vonios kambariui.

Pasirinkite savo dušo sprendimui dušo lentyna Pile, kuri yra integruota į sienos profilį. Lentynos gali būti tokios pat apdailos kaip ir dušo sienelė. Pasirinkite, ar norite prisukti dušo profilį įprastu būdu, ar klijuoti naudodami „Safe-Fix“.

Linc Original yra pagamintas iš didelės dalies perdirbto aliuminio ir yra vienalytė medžiaga, kurios paviršius yra tvirčiausias rinkoje. Dušo sienelei suteikiama 15 metų garantija.

Matmenys:

Fiksuoti matmenys 700, 800, 900, 1000 x 700 800 900 1000 mm
6 mm stiklas;
15 metų garantija;
pagamintas Švedijoje
su CE ženklu

Produkto kodas: N/A Kategorija:
Stiklo spalva

Clear, Frost, Smoke, Streak

0
    0
    Jūsų krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščiasAtgal į parduotuvę